خانه هوشمند، آینده خانه های ما
پارس وب سرور
نوشته شده توسط : بهین مبتکران
اینترنت-اشیاء-و-خانه-هوشمند

اینترت اشیاء و خانه های هوشمند

اگر گوشی های هوشمند یکی از پیشرفته ترین تکنولوژی های سال ۲۰۰۰ میلادی بود، قدم بزرگ بعدی در سال های ۲۰۱۰، توسعه خانه های هوشمند است. البته تمام این قابلیتهایی که در مورد خانه های هوشمند و مدرن وجود دارد مرهون وجود فناوری به اسم اینترنت اشیاء یا IOT می باشد.

اینترنت اشیاء یک عبارتیست که به اشیاء و محصولات اشاره دارد که از طریق شبکه های دیجیتال به هم مرتبط و شناسایی می شوند و داده های بسیاری را جمع آوری کرده به اشتراک می گذارند. پیدایش بسیاری از محصولات خانه هوشمند سال ۱۹۷۵ میلادی بود، زمانی که یک شرکت در اسکاتلند X10 را توسعه داد. X10 به محصولات سازگار اجازه می دهد تا با یکدیگر به وسیله سیم های برق موجود در خانه ارتباط برقرار کنند. تمام لوازم و دستگاه ها گیرنده هستند و و ابزار کنترل سیستم، مانند کنترل های راه دور یا صفحه کلید، فرستنده هستند.

مزایای یک خانه هوشمند

خانه های به اصطلاح هوشمند از فن آوری های اتوماسیون و تکنیک های مدرن ساختمان استفاده می کنند تا سطح صحیح کنترل را برای صاحب خانه ها به ارمغان بیاورند. خانه های هوشمند ممکن است از ابتدا با اتوماسیون، به عنوان یک هدف طراحی اصلی، ساخته شده یا از خانه های موجود در طول یک نوسازی بزرگ ساخته شوند. در هر دو مورد، خانه های هوشمند مزایای متعددی را نسبت به خانه های معمولی دارا می باشند که در ادامه به برخی از این مزایا اشاره میکنیم:
 
بهره وری

بهره وری

خانه های هوشمند پیشنهاد مناسبی برای افزایش بهره‌وری انرژی می باشند. چراغ ها هنگامی که هیچ کس در اتاق نیست که آنها را خاموش کند، می توانند به طور خودکار خاموش شوند و ترموستات را می توان به گونه ای تنظیم کرد تا افت دمای داخلی در روز را، قبل از اینکه ساکنان در شب به خانه برسند، به حالت راحت تر و متعادل تر بازگرداند. تمام این وظایف خودکار، همراه با وسایل مدرن و با صرفه جویی در انرژی، درهم آمیختند برای صرفه جویی در برق، آب و گاز طبیعی، که باعث کاهش فشار بر منابع طبیعی می شوند.
راحتی محتوا

راحتی

راحتی یکی از بزرگترین دلایل ساخت و خرید خانه های هوشمند توسط افراد است. این خانه ها دسترسی کاربران را به سیستم ها از جمله سیستم های گرمایشی و خنک کننده، سیستم مخابره درون ساختمان، موسیقی و دستگاه های چند رسانه ای در سراسر خانه، از راه دور فراهم می کند. هارد درایوهای مجتمع به صاحبخانه ها اجازه می دهد در هر اتاق که مایل هستند به تماشای ویدئو و یا گوش دادن به صدا (موسیقی) بپردازند. دستگاه های مخابره ویدئویی ساختمان (دوربین های مداربسته) برقراری ارتباط با افراد دیگر در خانه و یا شناسایی کسانی که پشت درب هستند را آسان می کند.
امنیت

امنیت

خانه های هوشمند شامل سیستم های امنیتی پیشرفته با دوربین، سنسور حرکت و لینک به ایستگاه پلیس محلی و یا شرکت امنیتی خصوصی است. خانه های هوشمند همچنین می توانند از کارت های کلید یا شناسایی اثر انگشت به جای قفل های معمولی استفاده کنند، و کار را برای کسی که میخواهد آن را بشکند و به زور وارد شوند را سخت تر می سازد.
دسترسی

دسترسی

برای خانه سالمندان یا افراد معلول، یک خانه هوشمند ممکن است از فناوری های دسترسی استفاده کند. سیستم های فرماندهی صوتی می توانند کارهایی مانند کنترل چراغها ، قفل درها، استفاده از تلفن یا استفاده از کامپیوتر را انجام دهند و از این نظر کمک بسیار خوبی برای افراد به خصوص سالمندان و معلولین به حساب می آیند.



:: موضوعات مرتبط: اینترنت اشیا , ,
:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 آذر 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: